Foton

Arbetsdag och Grillfest 8 juli
Tack alla som hjälpte till på Arbetsdagen och som förgyllde vår Grillfest! Som vanligt fick vi mycket gjort på arbetsdagen – nu är hamnen, stranden med omnejd nyklippta och välkomnande. Och stort Tack till Carl Anders Ljungholm som tog med de medlemmar som ville på en segeltur i sin fina tvåmänning. Kvällen avslutades med en traditionell grillfest för alla medlemmar med familj.
Nu ser vi fram emot nästa Arbetsdag den 22 juli, som avslutas med Årsmöte. 
Foton från 8 juli, Thomas Wester:


Extra arbetsdag på stranden på trettondagen.
Tolv arbetsglada medlemmar hjälptes åt att städa på stranden efter nedtagningen av döda askar och klappandet av halvdöda askar. Föreningen tackar och bockar för insatsen.

Lotsboden:
Nu kära medlemmar, har vi äntligen kommit igång med arbetet med Lotsboden. Vi kommer att lägga ut lite bilder så att alla kan följa hur arbetet fortskrider. Håll ut i vintermörkret och håll avstånd!

18 februari: Vi har tagit virke som blev över från golvet och gjort ett skåp till vänster om dörren. Här kan vi förvara av pärmar och annat, och så döljer det elskåpet. Av resterande virke kommer vi att göra ett skåp på andra sidan av dörren, dör vi kan ställa kylskåp, kokplatta och kaffebryggare. 
Nu kära medlemmar är taket klart på Lotsboden inför vintern med regn och förhoppningsvis lite snö. Vi kan nu börja med innerjobben utan att vara oroliga för att det skall regna in. Vi siktar på att börja lägga golv efter helgerna. De som är på ön och har lust, är välkomna ner och ta ett handtag eller bidra med glada tillrop.
Styrelsen önskar alla medlemmar en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År.  Var rädda om er och håll avstånd.