Medlemsbrev

Medlemsbrev 2019-12-08

Dags igen för årets medlemsblad, det sista infot för detta år 2019. Tittar just igenom tidigare medlemsblad och ser att vi har samma väder denna december som 2015, varmt och höstlikt. Enligt SMHI så är denna november och början på december den gråaste och solfattigaste hösten sedan 1994. Kan säkert vara så för gråmulet har det varit. Trots dystert väder vill vi i styrelsen önska alla våra medlemmar en riktigt God jul och ett Gott Nytt År. Vi vill samtidigt passa på att informera om vad som är på gång i föreningen.

Arbetsdagar 2020
Vi riktar ett stort tack till alla medlemmar som hjälper till att sköta våra gemensamhetsytor och utrusning i hamnen på våra gemensamma arbetsdagar. Gräsytor, badstrand, träd och buskar samt detta år renovering av förtöjningsbommarna.  Under säsongen 2020 har vi tre arbetsdagar under vår/sommar.

1 Maj

11 Juli med grillafton på kvällen

25 Juli med Årsmöte eftermiddagen

Det brukar vara en hel del att göra på vårens arbetsdagar så vi hälsar alla hjärtligt välkomna att hjälpa till, stort eller smått.

Hemsidan 
Vi har under hösten jobbat med att få till den nya hemsidan, och efter en hel del pyssel, där framför allt Pauline varit drivande med hjälp av Micke Karlström är den nu klar med uppdaterad information.
Vi ber alla medlemmar att gå in på www.kyllajhamn.se och där ta del av löpande information från styrelsen. Där finns även stadgarna och förteckning och telefonnummer till styrelsemedlemmarna. Hemsidan har nu uppdaterats med information ang. bommen som är uppsatt i slipens nedfart samt information till alla båtägare vid upptagning av båten. Även tips om hur båten bör förtöjas. Även regler gäller inför  Valborgmässofirande.  Vi kommer att informera löpande om de olika projekt som pågår och lägga ut info om extra frivilliga arbetsdagar för att för arbete med Lotsboden mm.

Projekt
Arbetet med Lotsboden går sakta framåt. Glasparti för den östra gaveln är inköpt och vi hoppas kunna få den på plats under våren. Ny regelstomme är på plats vid entregaveln och det är dags att sätta panel där och montera elskåp och dra in el. 

Styrelsens förhoppning är att alla medlemmar ger sig tid att använda Hemsidan för att hålla sig informerade om vad som händer och vad som är på gång. Vi skall se till att all aktuell information skall finnas där.

Från oss alla -till er alla
En riktigt god jul
Styrelsen